ТЕМА: Менаџмент во компаниите

Менаџери, директори, претприемништво, бизнис, организација...

Менаџмент во компаниите

Темаод Branko » 15 Aпр 2014, 13:16

Колку е битен менаџментот во компаниите и дали нашите менаџери добро ги менаџираат компаниите?

М-р Раде Чоловиќ напиша одлична колумна, каде се спомнува еден од најдобрите експерти за менаџмент во светот - Исак Адижес, кој по потекло е од Македонија.

http://denar.mk/45727/topvest/kolumna-p ... tpriemachi

Има ли во Македонија некоја компанија применето начин на менаџирање каков што применило претпријатието "Одлично"?
If you're not confused, you're not paying attention.
Кориснички аватор
Branko
Администратор
 
Мислења: 46
Зачленет: 26 Maр 2014, 22:01
Локација: Скопје

Re: Менаџмент во компаниите

Темаод Позитивен » 15 Aпр 2014, 13:51

Се е добро напишано, ама овој нашиов скопјанец Исак Адижес многу не напаѓа во неговите колумни. Можеби со право... ;)
Кориснички аватор
Позитивен
 
Мислења: 41
Зачленет: 08 Aпр 2014, 20:39