ТЕМА: Кабловски оператори во Македонија

Близу, телекабел, кабловска телевизија, интернет...

Кој според вас е најдобар оператор во Македонија?

1. Близу
3
60%
2. Телекабел
1
20%
3. Тримакс
1
20%
4. Оне
0
Нема гласови
5. Тотал
0
Нема гласови
 
Вкупно гласови : 5

Кабловски оператори во Македонија

Темаод Aleksandar » 16 Aпр 2014, 11:56

Дали сте задоволни од кабловските оператори во Македонија?
Кориснички аватор
Aleksandar
Администратор
 
Мислења: 56
Зачленет: 28 Maр 2014, 18:26
Локација: Скопје

Re: Кабловски оператори во Македонија

Темаод BLEKSON » 06 Maј 2014, 13:06

zadovolni sme od 3max:D :D :D
BLEKSON
 
Мислења: 24
Зачленет: 06 Maј 2014, 08:30