ТЕМА: Најдобра маркетинг агенција во Македонија

Спонзори, огласување, кампањи, закуп, настани, случувања...

Најдобра маркетинг агенција во Македонија

Темаод Investitor » 24 Jул 2014, 08:30

Брендовите од типот на Публицис, Мекенериксон, Њу Момент мислам дека одлично функционираат.
Сакам да прашам дали знае некој отприлика колкав годишен обрт имаат маркетинг агенциите во македонија, и која од нив работи најдобро...
Price is what you pay. Value is what you get.
Кориснички аватор
Investitor
 
Мислења: 4
Зачленет: 22 Jул 2014, 08:35