Страна 11

Станови во Џевахир холдинг

ТемаИспратено: 06 Oкт 2015, 15:49
од Pero
Дали е нокој во тек со становиве што се продаваат во Џевахир скај сити? Гледам се рекламираат по сајтовиве, а цената им е многу ниска? Некој да даде инфо што се случува?