ТЕМА: Станови во Џевахир холдинг

Продажба, купување, изнајмување станови, куќи, деловни објекти, станбени кредити, осигурување на недвижности, уредување и опремување...

Станови во Џевахир холдинг

Темаод Pero » 06 Oкт 2015, 15:49

Дали е нокој во тек со становиве што се продаваат во Џевахир скај сити? Гледам се рекламираат по сајтовиве, а цената им е многу ниска? Некој да даде инфо што се случува?
Кориснички аватор
Pero
 
Мислења: 30
Зачленет: 02 Maј 2014, 14:05