ТЕМА: Топ компании во Македонија

Компании, платен промет, книговодство, даноци, финансирање на проекти, соработка со странство...

Топ компании во Македонија

Темаод Branko » 24 Jул 2014, 08:14

Која според вас е најдобра компанија во Македонија ?
If you're not confused, you're not paying attention.
Кориснички аватор
Branko
Администратор
 
Мислења: 46
Зачленет: 26 Maр 2014, 22:01
Локација: Скопје

Re: Топ компании во Македонија

Темаод Investitor » 24 Jул 2014, 08:16

Најдобри услови за работа мислам дека имаат средните претпријатија, како што се Микеи, Авицена, некои од винариите и сл.

Според бројки, се знае кои се најдобри.
Price is what you pay. Value is what you get.
Кориснички аватор
Investitor
 
Мислења: 4
Зачленет: 22 Jул 2014, 08:35

Re: Топ компании во Македонија

Темаод Sanda » 24 Jул 2014, 08:40

Јас имам работено во една винарија претходно. Можам да кажам дека има ептен опуштена атмосфера, но платата беше за никаде. Е сега има луѓе што сакаат да им биде така, но мене ми требаат паринки! :D
Млада / Згодна / Неопходна
Кориснички аватор
Sanda
 
Мислења: 33
Зачленет: 24 Jул 2014, 08:30

Re: Топ компании во Македонија

Темаод BLEKSON » 29 Jул 2014, 14:40

Sanda Напиши:Јас имам работено во една винарија претходно. Можам да кажам дека има ептен опуштена атмосфера, но платата беше за никаде. Е сега има луѓе што сакаат да им биде така, но мене ми требаат паринки! :Dkonkuriraj za vo trezor vo Narodna Banka na RM ;) :) ;) :)
BLEKSON
 
Мислења: 24
Зачленет: 06 Maј 2014, 08:30

Re: Топ компании во Македонија

Темаод Sanda » 30 Jул 2014, 08:11

Блексон, не ми треба работа каде што ќе пливам во пари мене. Ми треба добра плата :)
Млада / Згодна / Неопходна
Кориснички аватор
Sanda
 
Мислења: 33
Зачленет: 24 Jул 2014, 08:30