Страна 11

Најлесен начин да се заработат пари

ТемаИспратено: 22 Jул 2014, 08:57
од Investitor
Дали некој правел истражување од типот кој е најлесен начин да се заработат пари во нашата земја?

Re: Најлесен начин да се заработат пари

ТемаИспратено: 24 Jул 2014, 08:58
од Јонче
Најлесно може да се заработат пари со трговија според мене.
Купи по една цена, продај по повисока и направи си разлика. Најголеми маржи има на ефтини продукти од Кина, само треба да се има доста пари за да се направи голема нарачка.

Re: Најлесен начин да се заработат пари

ТемаИспратено: 11 Aпр 2015, 13:52
од Tripple26
Дали тргува некој со Биткоини? Има ли некој искуство со ова во Македонија? На кој принцип функционираат рудниците? Дали некој заработил од ова?

Re: Најлесен начин да се заработат пари

ТемаИспратено: 20 Aвг 2015, 10:06
од Branko
Многу интересно делува тоа со Биткоинот, само најверојатно е потребно време да го апсолвираат луѓето.