ТЕМА: Најлесен начин да се заработат пари

Кредити, картички, платен промет, сметки, интернет банкарство, осигурување, штедење, даноци...

Најлесен начин да се заработат пари

Темаод Investitor » 22 Jул 2014, 08:57

Дали некој правел истражување од типот кој е најлесен начин да се заработат пари во нашата земја?
Price is what you pay. Value is what you get.
Кориснички аватор
Investitor
 
Мислења: 4
Зачленет: 22 Jул 2014, 08:35

Re: Најлесен начин да се заработат пари

Темаод Јонче » 24 Jул 2014, 08:58

Најлесно може да се заработат пари со трговија според мене.
Купи по една цена, продај по повисока и направи си разлика. Најголеми маржи има на ефтини продукти од Кина, само треба да се има доста пари за да се направи голема нарачка.
Обожавам зборови од типот на Експропријација, Оториноларингологија...
Кориснички аватор
Јонче
 
Мислења: 22
Зачленет: 24 Jул 2014, 08:43

Re: Најлесен начин да се заработат пари

Темаод Tripple26 » 11 Aпр 2015, 13:52

Дали тргува некој со Биткоини? Има ли некој искуство со ова во Македонија? На кој принцип функционираат рудниците? Дали некој заработил од ова?
Tripple26
 
Мислења: 1
Зачленет: 11 Aпр 2015, 12:18

Re: Најлесен начин да се заработат пари

Темаод Branko » 20 Aвг 2015, 10:06

Многу интересно делува тоа со Биткоинот, само најверојатно е потребно време да го апсолвираат луѓето.
If you're not confused, you're not paying attention.
Кориснички аватор
Branko
Администратор
 
Мислења: 46
Зачленет: 26 Maр 2014, 22:01
Локација: Скопје