ТЕМА: Семинари за тргување на берза

Обуки, семинари, биографија, образование...

Семинари за тргување на берза

Темаод Branko » 07 Aпр 2014, 10:57

Би сакал да им предложам на сите млади и амбициозни луѓе, доколку ги интересира тргување со валути, користење на трговските платформи, изработка на технички и фундаментални анализи, тргување со напредни трговски системи и многу повеќе, слободно да се обратат во компанијата Адмирал Маркетс ( www.forextrade.mk ), која одржува бесплатни семинари во државава.

Оваа тема не е многу позната во нашата Држава и вреди да се посети ваков семинар.

Искуствено, луѓето се одлични, предавачите супер спремни со огромно искуство во овој сегмент.
If you're not confused, you're not paying attention.
Кориснички аватор
Branko
Администратор
 
Мислења: 46
Зачленет: 26 Maр 2014, 22:01
Локација: Скопје