ТЕМА: Бизнис план

Развој на нови проекти, Програми за поттикнување и поддршка на претприемништвото, идеи, патенти, законодавство....

Бизнис план

Темаод Позитивен » 16 Maј 2014, 23:17

Знае ли некој да изготви добар бизнис план?
Кориснички аватор
Позитивен
 
Мислења: 41
Зачленет: 08 Aпр 2014, 20:39

Re: Бизнис план

Темаод Dane » 25 Aвг 2014, 20:13

Јас би можел да ти помогнам.
Dane
 
Мислења: 2
Зачленет: 25 Aвг 2014, 18:46