ТЕМА: Што мислите за бомбиве од 1-10?

Економија во земјата, економска политика и трендови, индустрија, трговија, туризам...

Што мислите за бомбиве од 1-10?

Темаод Aleks » 11 Maр 2015, 14:55

Осмава бомба и давам јачина 6 до 7 максимум. Дајте нешто да видиме за пари,бизниси,преземања,компании,мито,корупција, местенки,....
Aleks
 
Мислења: 1
Зачленет: 11 Maр 2015, 14:50

Re: Што мислите за бомбиве од 1-10?

Темаод Pero » 12 Maр 2015, 15:03

За овие во Универзална - 7 . Мислам дека првите со началниче беа најјаки-9
Кориснички аватор
Pero
 
Мислења: 30
Зачленет: 02 Maј 2014, 14:05

Re: Што мислите за бомбиве од 1-10?

Темаод Позитивен » 20 Aпр 2015, 11:14

Грујо шамара, не се заебава :D
Кориснички аватор
Позитивен
 
Мислења: 41
Зачленет: 08 Aпр 2014, 20:39