Страна 44

Re: Forex Makedonija Arena Swiss Skopje

ТемаИспратено: 11 Феб 2015, 16:21
од Bay1
Разликата на платформа која пресметува на пипка вредност, тргување EUR/USD со 1 Спред - ширење.

Платформа на 34 јазици.

http://www.fxarena.ch

Re: Forex Makedonija Arena Swiss Skopje

ТемаИспратено: 21 Јан 2016, 18:41
од Bay1

Re: Forex Makedonija Arena Swiss Skopje

ТемаИспратено: 21 Јан 2016, 18:48
од Bay1