ТЕМА: Поплавите во Србија и Босна

Пазари на капитал во регионот...

Поплавите во Србија и Босна

Темаод Aleksandar » 27 Maј 2014, 14:44

Мора да признеме дека Македонскиот народ се покажа во право светло, спремен во секој момент да помогне, да се организира, да интервенира. Стварно знаеме да бидеме хумани и да подадеме рака кога на некој му е потребно.Секоја чест!
Кориснички аватор
Aleksandar
Администратор
 
Мислења: 56
Зачленет: 28 Maр 2014, 18:26
Локација: Скопје